Erfaren AD sökes!

Vi expanderar och söker nu efter en art director. Du är en ambitiös och engagerad person som har ett digitalt fokus, men du tänker även print. Du har arbetat med webbdesign för desktop och mobilt och har troligen några års erfarenhet. Du kommer att arbeta med flera av våra kunder och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas inom byrån.

Brainforest grundades 1996, men hette då Rekyl Reklambyrå och var en mediaoberoende och taktisk reklambyrå med en högeffektiv produktion. Idag är vi Brainforest. En strategisk kommunikationspartner som sammanför affärslogik och kommunikationsmagi. Men självklart har vi behållt det allra bästa från vårt eget DNA. Vi fortsätter att producera kommunikationen lika effektivt som tidigare. Vi har fortfarande en av Sveriges största digitala avdelningar med utveckling av webbtjänster, appar, film och foto.

Vår  ideologi stavas T.R.U.E  och står för:

TRENDMEDVETNA

”Vi ska förvandla trender till kommersiella framgångar.”

RELEVANTA

”Vi ger kunderna vad de behöver – inte enbart vad de vill ha.”

UTVECKLANDE

”Vi möter framtidens utmaningar redan idag.”

ENGAGERANDE

”Vi vill vara en byrå som våra kunder inte kan leva utan.”

Vår ideologi är helig för oss. Varje medarbetare ser varje dag till att vi håller fokus på våra fyra värderingar. Det är ingen tillfällighet att vi landar i akronymer TRUE. Att vara ärlig och äkta är vad vi måste vara för att öka värdet för våra kunder. Vi tar inget för givet och måste förtjäna en partnerrelation. Det är så vi bygger förtroendet i våra relationer.

Hos oss får du möjligheten att jobba med varumärken som Blåkläder, KappAhl, HusmanHagberg, Ellos, Borås Stad, Högskolan i Borås, Fiskars, Iittala Outlet, Bonnierförlagen, Kickup, IF Elfsborg och La Redoute.

Intresserad av att bli vår nya AD? Skicka din ansökan till vår vd Peter Algebäck redan idag. Du når honom på peter@brainforest.se.

Dela
Fler Nyheter

Vill du bli Sveriges bästa kreatör? 

Nu söker vi en strategisk kreatör med lång erfarenhet som är van att ta fram starka koncept och idéer för svenska och internationella företag. Du älskar att skapa kampanjer som får förtjänad uppmärksamhet, engagemang och spridning. Hos oss får du möjligheten att jobba med varumärken som Blåkläder, KappAhl, HusmanHagberg, Ellos, Borås Stad, Högskolan i Borås, Fiskars, Iittala Outlet, Bonnierförlagen, […]

Uppgraderas och byter namn

Rekyl Reklambyrå i Borås uppgraderar sin affärsinriktning och byter namn till Brainforest. Sedan starten 1996 har byrån jobbat med kommunikation och produktion av reklam i både stor och liten skala. För byrån är det nu viktigt att ta nästa steg för att hjälpa sina uppdragsgivare att utvecklas när marknaden ständigt förändras. – Vi gör detta […]