Regi

Kunskap om digitala medier

Årets Byrå är en branschstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. I 2012 års studie som presenterades nu i dagarna slog vi alla byråer som ingick i studien i ämnet ”Kunskap om digitala medier”. Vi är väldigt glada och och tacksamma för detta och ämnar göra allt vi kan för att bibehålla topplaceringen även detta år.

Föga oväntat hamnade vi även topp 3 i ämnet ”Prisvärdhet” bland reklambyråer med omsättning mellan 15 och 25 miljoner. För att summera ovanstående: Söker du efter en reklambyrå som verkligen förstår sig på digitala medier men inte kostar skjortan? Ring Rekyl!

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]