Fotostudio

Ny fotostudio

Vår fotostudio har byggts om och är nu både större och smartare. Runt omkring finns massor av yta för förvaring, smink/styling, m.m vilket vi hoppas kommer vara tacksamt vid krävande studioplåtningar.

Fotograf Tomas Eriksson, Studio Bildbolaget, kommer att hyra både studion och en kontorsplats av oss. Tomas är en kille som vi har jobbat med länge och det känns kanonbra att han kommer finnas ännu närmare tillhands för snabba puckar och ännu tightare samarbete.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]