Rekyl-stependiet

Rekyl-stipendiet

Rekyl reklambyrå har instiftat ett stipendium för att komma närmare och främja utvecklingen av de kreativa eleverna som läser på Borås kommunala gymnasieskolor. Genom att tilldela eleverna konkreta uppdrag, finnas tillhands som bollplank samt bedöma och utvärdera resultatet av elevernas ansträngningar hoppas vi kunna påverka och motivera eleverna att arbeta eller läsa vidare inom reklamyrket efter gymnasieutbildningen. Givetvis är det årets examenselever har varit med och tagit fram grunden till stipendiets utformning.

Rekyl kommer årligen att dela ut 6.000:-, 3.000:- och 1.000:- till de elever som under sin utbildning visat ett stort engagemang, förståelse för reklamyrket och goda studieresultat.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]