Nya Lokaler

Nya stora lokaler

Nu är det äntligen dags att flytta in i våra nya lokaler och precis som tidigare finns vi på Getängsvägen 28-30. Vi har hittills huserat på översta våningen men nu utökar vi och går från halva till hela våningen av huset. Den nya delen var tidigare ett lager och efter en hel del renovering är det nu dags för ungefär hälften av Rekylarna att flytta in.

Förutom arbetsplatser har vi tre nya konferensrum, stort rum för våra skrivare och skärbord, toaletter och ett stort kök med bar och plats för att luncha eller fika.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]