Jonas Colting

Jonas Colting flyttar in på Rekyl

I dagarna kommer Jonas Colting och hans Colting Communication AB flytta in i ett av våra kontorsrum. Vi på Rekyl har samarbetat med Jonas under flera år och tagit fram trycksaker, hemsida mm åt honom. Jonas Colting är känd triathlet med fantastiska tävlingsprestationer och medaljer i bl a VM, EM, Ultraman och Ironman. Han är dessutom flerfaldig svensk mästare i triathlon.

Förutom elitidrottandet jobbar Jonas också som föreläsare, skribent och coach inom träning, kost och hälsa. Han har skrivit flera böcker om träning, kokböcker och nu senast ”Triathlon för dig” tillsammans med författaren Jojje Borssén och Runners World. Givetvis har vi på Rekyl gjort bokens utformning och design. Följ gärna Jonas i hans blogg som är både inspirerande och underhållande: coltingblogg.com

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]