Fridholm & Partner

Konsult inom tryck flyttar in på Rekyl

Fr.o.m. augusti kommer vi att hyra ut ett kontorsrum till Fridholm & Partners. Vi på Rekyl ser mycket positivt på att det flyttar in trycksaksexperter i våra lokaler, särskilt i dessa tider när tryckt reklam måste samsas med digital marknadsföring vilket gör det viktigare än någonsin att trycket handlas upp på bästa sätt för att erhålla rätt kvalitet till rätt pengar.

Fridholm & Partners är konsulter inom trycksaker och jobbar över hela Norden. Affärsidén är att utan kostnad för kunden hjälpa dem att hitta rätt tryckeri för rätt trycksak – något som kan påverka såväl kostnadsbilden som kvalitén. På kundlistan finns företag som Mazda, Hemtex, Blomsterlandet, Miljonlotteriet och Henkel Norden (Schwarzkopf, Barnängen m.fl. varumärken). Fridholm & Partners nyförvärv, Tobias Sigfridsson, är den som kommer att vara stationerad på Rekyl.

Tobias är utbildad grafisk ingenjör och kommer närmast från Ellos där han jobbat som inköpare av kataloger och mailingar. Då och då kommer även Fabian Fridholm finnas på plats. Fabian är företagets VD och finns oftast på huvudkontoret i Göteborg. Han har jobbat med allt från stora internationella kunder såsom Nokia, Hewlett-Packard och Black & Decker till genuina Borås-företag såsom Ellos, Hobbex och Hemtex. Mer info hittar du på företagets hemsida, www.fridholmpartners.se.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]