Project Playground

Rekyl stödjer Project Playground

Jarno Vanhatapio har ihop med Project Playground tänkt resa hit ett ungdomslag i fotboll från Afrika under sommaren. Laget skall delta i fotbollsturneringen Gothia Cup i Göteborg men de skall också få en vistelse i Borås där de skall få ta del av den svenska kulturen.

Rekyl har sett detta som ett spännande och roligt projekt och vill givetvis hjälpa till för att göra detta möjligt. Genom att ingå i en grupp kreativa människor med Jarno i spetsen tar vi fram planering, löser det praktiska kring dagarna, tar in sponsorer m.m. för att göra den här resan oförglömlig för ungdomarna.

Project Playground är en icke-vinstdrivande organisation som kämpar för barns rättigheter och en långsiktig hållbar utveckling. Genom att erbjuda sport, lek och organiserade aktiviteter vill de höja barns och ungdomars självkänsla och ambition och på så sätt motverka fattigdom och kriminalitet. Projektet tror på kraften av lek, vänskap, gemenskap och självrespekt och vill hjälpa morgondagens generation att växa upp till starka, självständiga och ansvarstagande individer med tro på sin egen förmåga. För att göra verklig skillnad måste vi starta inifrån.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]