Årets Byrå 2013

Rekyl är nominerade till Årets byrå!

Vi har jobbat hårt de senaste åren för att höja vår nivå och nu har vi fått ett kvitto på att utvecklingen går åt rätt håll. Rekyl är en av tio reklambyråer som har blivit nominerade till Årets byrå i kategorin med byråer som har en omsättning mellan 15-25 miljoner. Det känns extra värdefullt för oss eftersom det är våra kunder som har betygsatt våra tjänster det senaste året.

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges kommunikationsköpare är med sina byråer. Studien görs av Regi och omfattar över 200 av de största svenska byråerna. Vinnaren koras den 28:e februari.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]