Djurparken

Guld i annonstävlingen Din Bästa Sida!

Borås Tidning anordnar varje år annonstävlingen Din Bästa Sida. Ett av Rekyls tävlingsbidrag var för Borås Djurpark i kategorin Röda Tråden med 4 kvartsannonser och en banner. Och vi vann guldet! Priset till djurparken blev en halvsida i BT, halvsida i XtraBorås och en skyskrapa två veckor på bt.se, värde närmare 63 000kr! Tack Jennie Erlén, marknadschef, som är en fantastisk kund!

Juryns motivering:
Att vara charmig är svårt. speciellt när man ska använda olika media vid olika tidpunkter. Detta är inte bara charmigt utan även extremt välgjort och med en härlig glimt i ögat.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]