Guld för tredje året i rad! Annonstävlingen Din Bästa Sida är avgjord…

Borås Djurpark kontaktade Rekyl i början av hösten 2014 med att ta fram en kampanj för att locka besökare till Höstlovs-veckan. Förutom att det resulterade i en lyckad höstlovsvecka för Borås Djurpark så kammade även kampanjen hem första pris i reklamtävlingen ”Din Bästa Sida”. Tävlingen arrangeras av Borås Tidning och den 5:e februari var det dags för gala och prisutdelning.

Juryns motivering löd:
Med produkten i centrum är denna idé av absolut högsta klass. Det är både genialt och roligt och fungerar över tid och oavsett media. En fantastisk kampanj!

Som Borås Djurparks reklambyrå är vi oerhört stolta och tacksamma att de valde att köra vidare på Gissa Djuren-idén.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]