Rekyl

Rekyl expanderar – värvar ny projektledare

Reklambyrån Rekyl expanderar och anställer Nathalie Dunér som strategisk projektledare. 

Hon kommer närmast från Valentin&Byhr där hon under elva år arbetat med några av byråns största kunder. Nu är siktet inställt på att utveckla Rekyl ytterligare.
– Det känns spännande då Rekyl är en byrå med tydliga expansionsplaner och mycket spännande möjligheter i sikte, säger Nathalie Dunér.

Hon har spetskompetens inom varumärkesutveckling, upphandlingsarbete och stora produktioner.
– Jag kommer främst att arbeta med utvecklingen av Rekyls befintliga kunder och hitta nya affärsmöjligheter som ligger i linje med vår strategi framöver, säger Dunér. Och tillägger att hon ser fram emot att arbeta med kunder som HusmanHagberg och Blåkläder.

För Rekyl är rekryteringen av Dunér det första steget i deras kommande tillväxtfas.
– Nathalie är en av pusselbitarna i den expansionsfas som vi nu befinner oss i och målet är att bli en ännu mer komplett byrå, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.

FullSizeRender

Rekyl Reklambyrå har sitt säte i Borås med drygt 20 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Bonnier och IF Elfsborg. Rekyl har bland annat vunnit annonstävlingen Din bästa sida tre år i rad. Dessutom har de varit nominerade till Årets Byrå i kategorin med byråer som har en omsättning mellan 15-25 miljoner.

Frågor besvaras av Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå, på 070-859 17 17.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]