Borås Stad väljer ny byrå

Rekyl Reklambyrå i Borås vann upphandlingen för Borås Stad.
Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning.

Efter en omfattande upphandling föll valet på den Boråsbaserade byrån.
– Äntligen kan vi berätta att Borås Stad är vår nya kund, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.
Han är väldigt stolt över det nya samarbetet.
– Det känns oerhört kul och vi är glada över att få arbeta med en så stor kund som Borås Stad.
Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning på ytterligare två år. Och invånarna i Borås kan förvänta sig kreativa och innovativa kampanjer.
-Vi ska överträffa oss själva och leverera kampanjer som kommer att ge eko över halva Europa, säger Peter.

Kreativa och färgstarka
Under upphandlingen tittade Borås Stad bland annat på byråernas kreativa och färgstarka förmåga att nå målgruppen, men fokus låg även på att byråerna skulle ha stor erfarenhet inom digital kommunikation. Sedan starten 1996 har Rekyl Reklambyrå vuxit till 25 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Blåkläder, HusmanHagberg, Bonnier, Basebone, Citroën, Fiskars, Lager 157, Borås Djurpark och IF Elfsborg.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]