Årets Byrå 2015

Nominerade till Årets Byrå

Boråsbaserade reklambyrån Rekyl har återigen nominerats till Årets Byrå.

Det är sextonde året i rad som Regis bransch- och kvalitetsstudie Årets Byrå genomförs. Vid varje nominering går kunderna igenom byråernas olika kvaliteter och betygsätter vad de är nöjda med och vad byrån kan förbättra.
– Det känns otroligt roligt att vi har blivit nominerade eftersom det innebär att Rekyl finns med bland Sveriges bästa reklambyråer i sin kategori, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.
Eftersom det är kunderna som bedömer reklambyråerna betyder nomineringen extra mycket för Algebäck.
– Vi får viktig information så att vi kan utvecklas och bli ännu bättre, förklarar han.

Kvitto på hög kvalitet

Rekyl är nominerade i kategorin Årets Byrå 2015 med en omsättning på 15-25 miljoner kronor. Dessutom är Rekyl den enda byrån i regionen som blivit nominerade.

– Alla på byrån är stolta och glada över nomineringen och det är ju ett kvitto på att vi är duktiga och kan leverera hög kvalitet, säger Algebäck.

Rekyl har sitt säte i Borås med 27 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Blåkläder, HusmanHagberg, Bonnier, Citroën, Lager 157, Borås Djurpark, Borås Stad, Brunngård och Citybutikerna.
Rekyl har tidigare nominerats i samma kategori. I år äger galan och prisutdelningen rum på Cirkus i Stockholm den 11 februari 2016.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]