Topp 10 - Årets Byrå

Topp 10 i Sverige

Igår avgjordes Årets Byrå på Cirkus i Stockholm och Rekyl blev topp 10 i vår kategori. Vi är såklart väldigt glada och vill tacka våra kunder som hjälpt oss att få den här fina titeln!

”Det känns helt fantastiskt och vi är så glada att våra kunder tycker att vi gör ett bra jobb, säger Peter Algebäck, vd på Brainforest.”

Läs mer här
Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]