Logotyp Högskolan i Borås

Högskolan i Borås

REKYL SKA KOMMUNICERA HÖGSKOLAN I BORÅS

Rekyl Reklambyrå vann upphandlingen för Högskolan i Borås.
Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning.

Sedan förra året arbetar Rekyl med Borås Stad och nu har den boråsbaserade byrån vunnit ännu en upphandling och kommer att vara Högskolan i Borås nya fullservicebyrå.
– Det känns otroligt spännande och vi ser fram emot att utveckla högskolans kommunikation i många kanaler, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.

ETABLERA SIG SOM UNIVERSITETSSTAD

Högskolan i Borås har 12 400 studenter och drygt 700 anställda. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedrivs utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Till Högskolan i Borås hör de såväl nationellt som internationellt starka varumärkena Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan.

Rekyl kommer tillsammans med Högskolan i Borås att arbeta mot deras ambition att bli det tredje universitetet i Västsverige.

– Det kommer att bli en fantastiskt rolig resa och vi ser verkligen fram emot att arbeta med dem, säger Algebäck.

Sedan starten 1996 har Rekyl Reklambyrå vuxit till 27 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Blåkläder, Borås Stad, HusmanHagberg, Bonnier, Citroën, Fiskars, Lager 157, Borås Djurpark och IF Elfsborg.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]