Logotyp Högskolan i Borås

Högskolan i Borås

REKYL SKA KOMMUNICERA HÖGSKOLAN I BORÅS

Rekyl Reklambyrå vann upphandlingen för Högskolan i Borås.
Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning.

Sedan förra året arbetar Rekyl med Borås Stad och nu har den boråsbaserade byrån vunnit ännu en upphandling och kommer att vara Högskolan i Borås nya fullservicebyrå.
– Det känns otroligt spännande och vi ser fram emot att utveckla högskolans kommunikation i många kanaler, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.

ETABLERA SIG SOM UNIVERSITETSSTAD

Högskolan i Borås har 12 400 studenter och drygt 700 anställda. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedrivs utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Till Högskolan i Borås hör de såväl nationellt som internationellt starka varumärkena Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan.

Rekyl kommer tillsammans med Högskolan i Borås att arbeta mot deras ambition att bli det tredje universitetet i Västsverige.

– Det kommer att bli en fantastiskt rolig resa och vi ser verkligen fram emot att arbeta med dem, säger Algebäck.

Sedan starten 1996 har Rekyl Reklambyrå vuxit till 27 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Blåkläder, Borås Stad, HusmanHagberg, Bonnier, Citroën, Fiskars, Lager 157, Borås Djurpark och IF Elfsborg.

Dela
Fler Nyheter

Vi söker två .NET-utvecklare

Älskar du att skräddarsy digitala lösningar, bygga IT-strukturer från grunden och vidareutveckla befintliga webblösningar? Vill du utveckla teknologiska lösningar för IT och systemutveckling? Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på en spännande kommunikationsbyrå fullproppad med framåtanda, energi och hög kompetens. Nu söker vi två lysande .net-utvecklare.   Vilka är vi? Först lite historia. Tidigare […]

Vi söker en Digital Account Manager

Har du ett starkt driv, känsla för webb och är intresserad av att arbeta på en kommunikationsbyrå? Nu söker vi en Digital Account Manager som vill hjälpa våra nyckelkunder till en ny nivå, men också hitta nya kunder till oss. Du kommer att jobba nära vårt webbteam som består av 12 utvecklare med olika kompetenser. […]