Logotyp Högskolan i Borås

Högskolan i Borås

REKYL SKA KOMMUNICERA HÖGSKOLAN I BORÅS

Rekyl Reklambyrå vann upphandlingen för Högskolan i Borås.
Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning.

Sedan förra året arbetar Rekyl med Borås Stad och nu har den boråsbaserade byrån vunnit ännu en upphandling och kommer att vara Högskolan i Borås nya fullservicebyrå.
– Det känns otroligt spännande och vi ser fram emot att utveckla högskolans kommunikation i många kanaler, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.

ETABLERA SIG SOM UNIVERSITETSSTAD

Högskolan i Borås har 12 400 studenter och drygt 700 anställda. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedrivs utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Till Högskolan i Borås hör de såväl nationellt som internationellt starka varumärkena Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan.

Rekyl kommer tillsammans med Högskolan i Borås att arbeta mot deras ambition att bli det tredje universitetet i Västsverige.

– Det kommer att bli en fantastiskt rolig resa och vi ser verkligen fram emot att arbeta med dem, säger Algebäck.

Sedan starten 1996 har Rekyl Reklambyrå vuxit till 27 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Blåkläder, Borås Stad, HusmanHagberg, Bonnier, Citroën, Fiskars, Lager 157, Borås Djurpark och IF Elfsborg.

Dela
Fler Nyheter

Nytänk garanterar kunders framgångar

För två år sedan fick Brainforest i uppdrag att effektivisera affärsutvecklingen för göteborgsbaserade varumärket WearColour. Istället för att genomföra uppdraget på ett traditionellt sätt föreslog byrån ett delat ansvar för den förväntade försäljningsökningen. En innovativ lösning som utvecklats till ett lönsamt samarbete för båda parter.    – Vi finansierar bland annat hela utvecklingen och lanseringen […]

Nu startar vi jakten på fler skarpa hjärnor!

Har dina medarbetare också noterat det? Att den ytliga venen på din panna framträder alltmer? Att ansiktsfärgen ibland tangerar PMS 032 och att knogarna blir vita när du strider för dina kreativa alster? Inte konstigt. Ditt tillstånd kan vara tecken på ”heureka non grata”. Ett vanligt syndrom hos begåvade kreatörer och analytiska projektledare med höga […]