Logotyp Högskolan i Borås

Högskolan i Borås

REKYL SKA KOMMUNICERA HÖGSKOLAN I BORÅS

Rekyl Reklambyrå vann upphandlingen för Högskolan i Borås.
Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning.

Sedan förra året arbetar Rekyl med Borås Stad och nu har den boråsbaserade byrån vunnit ännu en upphandling och kommer att vara Högskolan i Borås nya fullservicebyrå.
– Det känns otroligt spännande och vi ser fram emot att utveckla högskolans kommunikation i många kanaler, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå.

ETABLERA SIG SOM UNIVERSITETSSTAD

Högskolan i Borås har 12 400 studenter och drygt 700 anställda. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedrivs utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Till Högskolan i Borås hör de såväl nationellt som internationellt starka varumärkena Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan.

Rekyl kommer tillsammans med Högskolan i Borås att arbeta mot deras ambition att bli det tredje universitetet i Västsverige.

– Det kommer att bli en fantastiskt rolig resa och vi ser verkligen fram emot att arbeta med dem, säger Algebäck.

Sedan starten 1996 har Rekyl Reklambyrå vuxit till 27 anställda och arbetar med företag som KappAhl, Blåkläder, Borås Stad, HusmanHagberg, Bonnier, Citroën, Fiskars, Lager 157, Borås Djurpark och IF Elfsborg.

Dela
Fler Nyheter

Uppgraderas och byter namn

Rekyl Reklambyrå i Borås uppgraderar sin affärsinriktning och byter namn till Brainforest. Sedan starten 1996 har byrån jobbat med kommunikation och produktion av reklam i både stor och liten skala. För byrån är det nu viktigt att ta nästa steg för att hjälpa sina uppdragsgivare att utvecklas när marknaden ständigt förändras. – Vi gör detta […]

Topp 10 - Årets Byrå

Topp 10 i Sverige

Igår avgjordes Årets Byrå på Cirkus i Stockholm och Rekyl blev topp 10 i vår kategori. Vi är såklart väldigt glada och vill tacka våra kunder som hjälpt oss att få den här fina titeln! ”Det känns helt fantastiskt och vi är så glada att våra kunder tycker att vi gör ett bra jobb, säger […]