Uppgraderas och byter namn

Rekyl Reklambyrå i Borås uppgraderar sin affärsinriktning och byter namn till Brainforest.

Sedan starten 1996 har byrån jobbat med kommunikation och produktion av reklam i både stor och liten skala. För byrån är det nu viktigt att ta nästa steg för att hjälpa sina uppdragsgivare att utvecklas när marknaden ständigt förändras.

– Vi gör detta så att våra kunder kan möta morgondagens förändringar på ett hållbart sätt. Därför uppgraderar vi nu vår affärsinriktning från reklambyrå till strategisk kommunikationspartner och passar dessutom på att byta namn från Rekyl till Brainforest, förklarar Peter Algebäck, vd på Brainforest.

Under det gångna året har byrån vässat sitt kunderbjudande rejält.
– Vi har lagt till affärsdesign, varumärkesstrategi och trendinnovation samt utvecklat vår kompetens inom kommunikationsstrategi, säger Algebäck och förklarar att skiftet från Rekyl till Brainforest inte enbart är ett namnbyte.

– Det är vårt sätt att markera ett bredare kunderbjudande. Vi ska förena affärslogik med kommunikationsmagi så att våra kunder får största möjliga utväxling på en föränderlig marknad utan gränser.

 

Hållbara relationer som utvecklar

Algebäck förklarar att Brainforests uppdrag är att skapa trogna anhängare till kundens varumärke.

– Att bygga varumärken handlar inte längre om att enbart sälja. Det handlar om att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kundens kunder ska kunna utvecklas. Det förtroendet leder i sin tur till hållbara relationer som företaget bakom varumärket kan kapitalisera på.
För att säkerställa omställningen från traditionell byrå till strategisk kommunikationspartner har Brainforest en unik evolutionsmodell.

– Den är utformad så att den på ett kontrollerat sätt hjälper uppdragsgivarna med allt från affärsutveckling, produktutveckling, varumärkesutveckling och naturligtvis kommunikation, förklarar Algebäck.
Trots den nya inriktningen med Brainforest kommer byrån att behålla sitt huvudkontor i Borås.

– För oss på Brainforest är hjärtat alltid i Borås. Vi tycker det är viktigt att vårda vårt ursprung och finnas på marknaden där vi växt upp, säger Algebäck och tillägger att de precis som många andra framgångsrika företag i Borås växer organiskt och tillsammans med sina kunder.

– Vi ser hela Sverige som arbetsfält och framförallt delar av norra Europa och vi har även tankar om etablering på flera orter, avslutar Algebäck.

Dela
Fler Nyheter
Logotyp Högskolan i Borås

Högskolan i Borås

REKYL SKA KOMMUNICERA HÖGSKOLAN I BORÅS Rekyl Reklambyrå vann upphandlingen för Högskolan i Borås. Avtalet sträcker sig över två år med en möjlig förlängning. Sedan förra året arbetar Rekyl med Borås Stad och nu har den boråsbaserade byrån vunnit ännu en upphandling och kommer att vara Högskolan i Borås nya fullservicebyrå. – Det känns otroligt […]

Topp 10 - Årets Byrå

Topp 10 i Sverige

Igår avgjordes Årets Byrå på Cirkus i Stockholm och Rekyl blev topp 10 i vår kategori. Vi är såklart väldigt glada och vill tacka våra kunder som hjälpt oss att få den här fina titeln! ”Det känns helt fantastiskt och vi är så glada att våra kunder tycker att vi gör ett bra jobb, säger […]