Uppgraderas och byter namn

Rekyl Reklambyrå i Borås uppgraderar sin affärsinriktning och byter namn till Brainforest.

Sedan starten 1996 har byrån jobbat med kommunikation och produktion av reklam i både stor och liten skala. För byrån är det nu viktigt att ta nästa steg för att hjälpa sina uppdragsgivare att utvecklas när marknaden ständigt förändras.

– Vi gör detta så att våra kunder kan möta morgondagens förändringar på ett hållbart sätt. Därför uppgraderar vi nu vår affärsinriktning från reklambyrå till strategisk kommunikationspartner och passar dessutom på att byta namn från Rekyl till Brainforest, förklarar Peter Algebäck, vd på Brainforest.

Under det gångna året har byrån vässat sitt kunderbjudande rejält.
– Vi har lagt till affärsdesign, varumärkesstrategi och trendinnovation samt utvecklat vår kompetens inom kommunikationsstrategi, säger Algebäck och förklarar att skiftet från Rekyl till Brainforest inte enbart är ett namnbyte.

– Det är vårt sätt att markera ett bredare kunderbjudande. Vi ska förena affärslogik med kommunikationsmagi så att våra kunder får största möjliga utväxling på en föränderlig marknad utan gränser.

 

Hållbara relationer som utvecklar

Algebäck förklarar att Brainforests uppdrag är att skapa trogna anhängare till kundens varumärke.

– Att bygga varumärken handlar inte längre om att enbart sälja. Det handlar om att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kundens kunder ska kunna utvecklas. Det förtroendet leder i sin tur till hållbara relationer som företaget bakom varumärket kan kapitalisera på.
För att säkerställa omställningen från traditionell byrå till strategisk kommunikationspartner har Brainforest en unik evolutionsmodell.

– Den är utformad så att den på ett kontrollerat sätt hjälper uppdragsgivarna med allt från affärsutveckling, produktutveckling, varumärkesutveckling och naturligtvis kommunikation, förklarar Algebäck.
Trots den nya inriktningen med Brainforest kommer byrån att behålla sitt huvudkontor i Borås.

– För oss på Brainforest är hjärtat alltid i Borås. Vi tycker det är viktigt att vårda vårt ursprung och finnas på marknaden där vi växt upp, säger Algebäck och tillägger att de precis som många andra framgångsrika företag i Borås växer organiskt och tillsammans med sina kunder.

– Vi ser hela Sverige som arbetsfält och framförallt delar av norra Europa och vi har även tankar om etablering på flera orter, avslutar Algebäck.

Dela
Fler Nyheter

Vi söker två .NET-utvecklare

Älskar du att skräddarsy digitala lösningar, bygga IT-strukturer från grunden och vidareutveckla befintliga webblösningar? Vill du utveckla teknologiska lösningar för IT och systemutveckling? Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på en spännande kommunikationsbyrå fullproppad med framåtanda, energi och hög kompetens. Nu söker vi två lysande .net-utvecklare.   Vilka är vi? Först lite historia. Tidigare […]

Vi söker en Digital Account Manager

Har du ett starkt driv, känsla för webb och är intresserad av att arbeta på en kommunikationsbyrå? Nu söker vi en Digital Account Manager som vill hjälpa våra nyckelkunder till en ny nivå, men också hitta nya kunder till oss. Du kommer att jobba nära vårt webbteam som består av 12 utvecklare med olika kompetenser. […]