Nu startar vi jakten på fler skarpa hjärnor!

Har dina medarbetare också noterat det? Att den ytliga venen på din panna framträder alltmer? Att ansiktsfärgen ibland tangerar PMS 032 och att knogarna blir vita när du strider för dina kreativa alster? Inte konstigt. Ditt tillstånd kan vara tecken på ”heureka non grata”. Ett vanligt syndrom hos begåvade kreatörer och analytiska projektledare med höga ambitioner som framhärdar sitt liv på syrefattiga byråer. Känner du igen dig? Bra! Då kanske du stämmer in på någon av de här profilerna.

ART DIRECTOR A.K.A. KOMMUNIKATIONSMAGIKER.

Du jobbar idag som AD på en välrenommerad byrå i Västsverige. Och du har gjort det lite för länge. Det känns trångt, enformigt och du får inte rätt utväxling på din talang. Sejfa inte – hoppa för tusan! Vi lovar spännande uppdrag som både utvecklar dig själv och uppdragsgivarnas varumärken till helt nya nivåer.

STRATEGISK PROJEKTLEDARE A.K.A. AFFÄRSLOGIKER.

Du är en plug-and-play-person som är beredd att kavla upp ärmarna och jobba för en sund affärsutveckling. Du har lång erfarenhet av den varumärkesbyggande processen och kan snabbt sätta dig in i kundernas utmaningar. Du är expert på att bygga en fungerande gruppdynamik och coacha copywriters, ADs och grafiska formgivare till stordåd. Du har dokumenterad utbildning och fem års erfarenhet på en etablerad byrå.

Om du känner att dopaminerna kickar igång och hjärtat slår snabbare så skicka in ditt CV till peter@brainforest.se redan idag! Vi väntar med spänning på ditt svar!

Dela
Fler Nyheter

Äntligen kom det formella beslutet! Västsveriges polisutbildning hamnar i Borås.

Stort grattis till blivande poliser, Borås stad och framförallt Högskolan i Borås som vi vet har jobbat hårt med att bli utsett lärosäte för utbildningen. Och grattis till teamet på Brainforest som jobbar med högskolan. Polisutbildningen ser vi som ett härligt och inspirerande tillskott, till en redan mycket spännande kund. Att få polisutbildningen till staden […]

Vi behöver ännu en skarp copywriter!

Passion för välgjord kommunikation? Van att trolla med ord? Perfekt, vi behöver en till copywriter! Är det du? Vi tror att du har arbetat ett par år på byrå och kanske har du en bakgrund som journalist? Självklart anpassar du ditt språk beroende på kund och budskap. Du tänker SEO och är van att skriva […]