Nu startar vi jakten på fler skarpa hjärnor!

Har dina medarbetare också noterat det? Att den ytliga venen på din panna framträder alltmer? Att ansiktsfärgen ibland tangerar PMS 032 och att knogarna blir vita när du strider för dina kreativa alster? Inte konstigt. Ditt tillstånd kan vara tecken på ”heureka non grata”. Ett vanligt syndrom hos begåvade kreatörer och analytiska projektledare med höga ambitioner som framhärdar sitt liv på syrefattiga byråer. Känner du igen dig? Bra! Då kanske du stämmer in på någon av de här profilerna.

ART DIRECTOR A.K.A. KOMMUNIKATIONSMAGIKER.

Du jobbar idag som AD på en välrenommerad byrå i Västsverige. Och du har gjort det lite för länge. Det känns trångt, enformigt och du får inte rätt utväxling på din talang. Sejfa inte – hoppa för tusan! Vi lovar spännande uppdrag som både utvecklar dig själv och uppdragsgivarnas varumärken till helt nya nivåer.

STRATEGISK PROJEKTLEDARE A.K.A. AFFÄRSLOGIKER.

Du är en plug-and-play-person som är beredd att kavla upp ärmarna och jobba för en sund affärsutveckling. Du har lång erfarenhet av den varumärkesbyggande processen och kan snabbt sätta dig in i kundernas utmaningar. Du är expert på att bygga en fungerande gruppdynamik och coacha copywriters, ADs och grafiska formgivare till stordåd. Du har dokumenterad utbildning och fem års erfarenhet på en etablerad byrå.

Om du känner att dopaminerna kickar igång och hjärtat slår snabbare så skicka in ditt CV till peter@brainforest.se redan idag! Vi väntar med spänning på ditt svar!

Dela
Fler Nyheter

Nytänk garanterar kunders framgångar

För två år sedan fick Brainforest i uppdrag att effektivisera affärsutvecklingen för göteborgsbaserade varumärket WearColour. Istället för att genomföra uppdraget på ett traditionellt sätt föreslog byrån ett delat ansvar för den förväntade försäljningsökningen. En innovativ lösning som utvecklats till ett lönsamt samarbete för båda parter.    – Vi finansierar bland annat hela utvecklingen och lanseringen […]

God Jul

Genom en gåva till Barncancerfonden vill vi önska alla våra kunder, leverantörer och andra viktiga samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år. Tillsammans sprider vi hopp om en ljusare framtid.   God Jul önskar vi på Brainforest.