Nu startar vi jakten på fler skarpa hjärnor!

Har dina medarbetare också noterat det? Att den ytliga venen på din panna framträder alltmer? Att ansiktsfärgen ibland tangerar PMS 032 och att knogarna blir vita när du strider för dina kreativa alster? Inte konstigt. Ditt tillstånd kan vara tecken på ”heureka non grata”. Ett vanligt syndrom hos begåvade kreatörer och analytiska projektledare med höga ambitioner som framhärdar sitt liv på syrefattiga byråer. Känner du igen dig? Bra! Då kanske du stämmer in på någon av de här profilerna.

ART DIRECTOR A.K.A. KOMMUNIKATIONSMAGIKER.

Du jobbar idag som AD på en välrenommerad byrå i Västsverige. Och du har gjort det lite för länge. Det känns trångt, enformigt och du får inte rätt utväxling på din talang. Sejfa inte – hoppa för tusan! Vi lovar spännande uppdrag som både utvecklar dig själv och uppdragsgivarnas varumärken till helt nya nivåer.

STRATEGISK PROJEKTLEDARE A.K.A. AFFÄRSLOGIKER.

Du är en plug-and-play-person som är beredd att kavla upp ärmarna och jobba för en sund affärsutveckling. Du har lång erfarenhet av den varumärkesbyggande processen och kan snabbt sätta dig in i kundernas utmaningar. Du är expert på att bygga en fungerande gruppdynamik och coacha copywriters, ADs och grafiska formgivare till stordåd. Du har dokumenterad utbildning och fem års erfarenhet på en etablerad byrå.

Om du känner att dopaminerna kickar igång och hjärtat slår snabbare så skicka in ditt CV till peter@brainforest.se redan idag! Vi väntar med spänning på ditt svar!

Dela
Fler Nyheter

Brainforest öppnar kontor i Göteborg

Att alltid vara öppna för att testa nya vägar är något som ligger i vårt DNA, och nu är det dags igen. Från och med den 1 oktober finns Brainforest även i Göteborg, där vi öppnar upp ett nytt kontor hos vår kund Senab. Vi tar oss därmed in på nya marker geografiskt, men även […]

Vi söker två .NET-utvecklare

Älskar du att skräddarsy digitala lösningar, bygga IT-strukturer från grunden och vidareutveckla befintliga webblösningar? Vill du utveckla teknologiska lösningar för IT och systemutveckling? Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på en spännande kommunikationsbyrå fullproppad med framåtanda, energi och hög kompetens. Nu söker vi två lysande .net-utvecklare.   Vilka är vi? Först lite historia. Tidigare […]