Nu startar vi jakten på fler skarpa hjärnor!

Har dina medarbetare också noterat det? Att den ytliga venen på din panna framträder alltmer? Att ansiktsfärgen ibland tangerar PMS 032 och att knogarna blir vita när du strider för dina kreativa alster? Inte konstigt. Ditt tillstånd kan vara tecken på ”heureka non grata”. Ett vanligt syndrom hos begåvade kreatörer och analytiska projektledare med höga ambitioner som framhärdar sitt liv på syrefattiga byråer. Känner du igen dig? Bra! Då kanske du stämmer in på någon av de här profilerna.

ART DIRECTOR A.K.A. KOMMUNIKATIONSMAGIKER.

Du jobbar idag som AD på en välrenommerad byrå i Västsverige. Och du har gjort det lite för länge. Det känns trångt, enformigt och du får inte rätt utväxling på din talang. Sejfa inte – hoppa för tusan! Vi lovar spännande uppdrag som både utvecklar dig själv och uppdragsgivarnas varumärken till helt nya nivåer.

STRATEGISK PROJEKTLEDARE A.K.A. AFFÄRSLOGIKER.

Du är en plug-and-play-person som är beredd att kavla upp ärmarna och jobba för en sund affärsutveckling. Du har lång erfarenhet av den varumärkesbyggande processen och kan snabbt sätta dig in i kundernas utmaningar. Du är expert på att bygga en fungerande gruppdynamik och coacha copywriters, ADs och grafiska formgivare till stordåd. Du har dokumenterad utbildning och fem års erfarenhet på en etablerad byrå.

Om du känner att dopaminerna kickar igång och hjärtat slår snabbare så skicka in ditt CV till peter@brainforest.se redan idag! Vi väntar med spänning på ditt svar!

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]