Vi behöver ännu en skarp copywriter!

Passion för välgjord kommunikation? Van att trolla med ord?
Perfekt, vi behöver en till copywriter! Är det du?

Vi tror att du har arbetat ett par år på byrå och kanske har du en bakgrund som journalist? Självklart anpassar du ditt språk beroende på kund och budskap. Du tänker SEO och är van att skriva texter till flera kanaler. Du läser dagstidningar, men har även full koll på influencers och nya digitala trender. Vi tror att du vill göra saker annorlunda, men inte bara för att vara annorlunda utan för att det är det bästa sättet.

Brainforest är en strategisk kommunikationspartner som sammanför affärslogik med kommunikationsmagi. Vår ideologi stavas T.R.U.E och står för Trendmedvetna, Relevanta, Utvecklande och Engagerade.
Vår ideologi är helig för oss och våra medarbetare ser varje dag till att vi håller fokus på våra fyra värderingar. Det är ingen tillfällighet att vi landar i akronymer TRUE. Att vara ärlig och äkta är vad vi måste vara för att öka värdet för våra kunder. Vi tar inget för givet och måste förtjäna en partnerrelation. Det är så vi bygger förtroendet i våra relationer.

Våra kunder finns inom B2B, B2C och inom den offentliga sektorn och hos oss får du möjlighet att arbeta med olika typer av kunder, exempelvis KappAhl, Borås Stad, Blåkläder, Högskolan i Borås, HusmanHagberg och Fiskars.

Du kommer att skriva långa katalogtexter, korta kampanjtexter, ta fram strategier för sociala medier, skriva och optimera annonser för sociala kanaler, skriva manus och dricka en och annan kopp kaffe tillsammans med ett 30-tal kollegor.

Vill du bli en del Brainforest? Mejla peter@brainforest.se redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte för länge. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Borås.

Dela
Fler Nyheter

Äntligen kom det formella beslutet! Västsveriges polisutbildning hamnar i Borås.

Stort grattis till blivande poliser, Borås stad och framförallt Högskolan i Borås som vi vet har jobbat hårt med att bli utsett lärosäte för utbildningen. Och grattis till teamet på Brainforest som jobbar med högskolan. Polisutbildningen ser vi som ett härligt och inspirerande tillskott, till en redan mycket spännande kund. Att få polisutbildningen till staden […]

Nytänk garanterar kunders framgångar

För två år sedan fick Brainforest i uppdrag att effektivisera affärsutvecklingen för göteborgsbaserade varumärket WearColour. Istället för att genomföra uppdraget på ett traditionellt sätt föreslog byrån ett delat ansvar för den förväntade försäljningsökningen. En innovativ lösning som utvecklats till ett lönsamt samarbete för båda parter.    – Vi finansierar bland annat hela utvecklingen och lanseringen […]