Vill du jobba med digital affärsutveckling?

Vi söker en Digital Account Manager

Har du ett starkt driv, känsla för webb och är intresserad av att arbeta på en kommunikationsbyrå? Nu söker vi en Digital Account Manager som vill hjälpa våra nyckelkunder till en ny nivå, men också hitta nya kunder till oss. Du kommer att jobba nära vårt webbteam som består av 12 utvecklare med olika kompetenser. Vi kan leverera allt från vanliga webbsidor till appar, API:er, spel eller andra webbaserade system. Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant vilket innebär att vårt utbud utvecklas kontinuerligt och ökar dina möjligheter att kunna göra ett bra jobb.

 

Vilka är vi?

Först lite historia. Tidigare hette vi Rekyl och var en snabbfotad produktionsbyrå. Under 18 månader la vi successivt till strategisk kompetens för både affärsutveckling, varumärkesutveckling och kommunikation. Och den 1 september 2016 blev vi Brainforest. Men självklart behöll vi det allra bästa från vårt eget DNA. Vi fortsätter att producera kommunikationen lika effektivt som tidigare. Idag är vi en strategisk kommunikationspartner som sammanför affärslogik och kommunikationsmagi.

Våra digitala avdelningar ligger i absolut framkant med utveckling av webbtjänster, mobila appar, film och foto. Och producerar precis som tidigare kreativa printkampanjer med hög estetisk nivå. Och – ja vi är högeffektiva. Få byråer kan ställa om sin produktion så snabbt som vi och ingen kan garantera 500 timmars koncentrerad kapacitet på ett dygn.

Vi arbetar med bland annat med kunder som Blåkläder, KappAhl, Bonnierförlagen, First Camp, Boxon, Fiskars och Iittala och söker alltid efter fler utmanande uppdrag som kräver att vi levererar på toppnivå!

 

Vad innebär rollen?

Tjänsten innebär främst att du arbetar med införsäljning av webbutveckling, men även till viss del våra övriga tjänster. Du ansvarar för att utveckla samarbetet och affären med dina kunder samt skapa en strategisk kundplan, mål, löpande analys och uppföljning. Du har en god förmåga att skapa och underhålla ditt nätverk och du drivs av att det sätts höga krav på resultat och dokumentation. Du kommer själv att sätta säljprocessen och du jobbar tätt ihop med vår digitala strateg som förser dig med underlag om vårt erbjudande samt stöttar dig med de tekniska delarna.

Eftersom våra kunder finns runt om i Sverige, men även utomlands trivs du med resdagar och du arbetar helt enkelt där kunden finns.

Vi tror att du idag arbetar med b2b, har goda resultat från tidigare affärer och nu är intresserad av att ta oss till en ny nivå. Rollen mäts mot fastställda nyckeltal inom tillväxt, finansiellt resultat samt kund- och medarbetarnöjdhet. 

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en kreativ miljö som är under ständig utveckling och du kommer att vara med och forma din nya tjänst. Vi lovar en stor frihet där du får fullt ansvar för att utveckla vår digitala affär. Du är bekväm med att fatta egna beslut och trivs med att ha en tjänst där resultaten räknas. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor som stöttar dig för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Du kommer även att ha möjlighet att sälja våra övriga tjänster inom vår byråveerksamhet som exempelvis design, filmproduktion, 3D och varumärkesarbete.

 

Kompetens och erfarenhet:

  • Utbildning inom ekonomi & försäljning
  • Minst 3 års erfarenhet av b2b-försäljning
  • Erfarenhet eller kunskap om försäljning av webb eller IT-tjänster
  • Erfarenhet av att sälja in större tjänster
  • Bra känsla för kundutveckling & affärsmannaskap
  • Ansvarsfull, serviceinriktad och ordningssam
  • Van att driva affärer och jobba mot budget
  • Social kompetens och har lätt för att kommunicera

Om du känner att våra pulsar slår i takt så skicka in ditt CV till vår digitala strateg Johan Bengtsson på johan@brainforest.se redan idag!

Vi väntar med spänning på ditt svar! 

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]