Vill du bli vår nästa digitala stjärna?

Vi söker två .NET-utvecklare

Älskar du att skräddarsy digitala lösningar, bygga IT-strukturer från grunden och vidareutveckla befintliga webblösningar? Vill du utveckla teknologiska lösningar för IT och systemutveckling? Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på en spännande kommunikationsbyrå fullproppad med framåtanda, energi och hög kompetens. Nu söker vi två lysande .net-utvecklare.

 

Vilka är vi?

Först lite historia. Tidigare hette vi Rekyl och var en snabbfotad produktionsbyrå. Under 18 månader la vi successivt till strategisk kompetens för både affärsutveckling, varumärkesutveckling och kommunikation. Och den 1 september 2016 blev vi Brainforest. Men självklart behöll vi det allra bästa från vårt eget DNA. Vi fortsätter att producera kommunikationen lika effektivt som tidigare. Idag är vi en strategisk kommunikationspartner som sammanför affärslogik och kommunikationsmagi.

Våra digitala avdelningar ligger i absolut framkant med utveckling av webbtjänster, mobila appar, film och foto. Och producerar precis som tidigare kreativa printkampanjer med hög estetisk nivå. Och – ja vi är högeffektiva. Få byråer kan ställa om sin produktion så snabbt som vi och ingen kan garantera 500 timmars koncentrerad kapacitet på ett dygn.

Vi arbetar med bland annat med kunder som Blåkläder, KappAhl, Bonnierförlagen, First Camp, Boxon, Fiskars och Iittala och söker alltid efter fler utmanande uppdrag som kräver att vi levererar på toppnivå!

 

Vad innebär rollen?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet eller som är en nyutbildad talang inom webbutveckling. Som person tror vi att du är engagerad i ditt arbete och du vet vad det innebär att leverera hög kvalitet i rätt tid till kund. Du har god initiativförmåga och är en självgående problemlösare. Du har lätt för att organisera ditt eget arbete och klarar av att hantera flera projekt parallellt. Att utveckla kundkontakter på ett naturligt sätt är självklart för dig. Och några av dina skills är social kompetens som toppar med lyhördhet förmågan att agera professionellt.

Du kommer att jobba nära vårt webbteam som består av 12 utvecklare med olika kompetenser. I din roll kommer du att utveckla inom backend, API:er och integrationer. Du får med hjälp av dina kunskaper och din kreativa förmåga arbeta med att ta fram rätt lösningar för att tillgodose kundernas önskemål.

Har oss har du möjlighet att frigöra din energi och kommer arbeta med många utmanande uppdrag i en rad olika branscher.

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en kreativ miljö som är under ständig utveckling. Vi lovar en stor frihet där du får fullt ansvar för din del i aktuella projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor som stöttar dig för att du ska bli den digitala stjärnan vi söker!

 

Kompetens och erfarenhet

Vi tror att du som söker denna tjänst har en utbildning inom webbutveckling samt ett par års erfarenhet av backend-utveckling. Alternativt har du precis avslutat en utbildning inom webbutveckling.

Du bör ha ett stort intresse för att skapa nya lösningar och du drivs av din nyfikenhet och ditt engagemang för modern teknik.


Du har kunskap och erfarenhet inom:

 • .NET Core
 • MSSQL
 • Git


Du har viss kunskap och erfarenhet inom:

 • HTML/CSS
 • Javascript
 • Docker


Det är ett stort plus om du har kunskap och erfarenhet inom:

 • Molntjänster AWS, Google Cloud, Azure
 • Kubernetes
 • React
 • PHP & Laravel
 • Python & Django


Om du känner att våra pulsar slår i takt så skicka in ditt CV till vår digitala strateg Johan Bengtsson på johan@brainforest.se redan idag!

Vi väntar med spänning på ditt svar!

Dela
Fler Nyheter

Vi söker en Digital Account Manager

Har du ett starkt driv, känsla för webb och är intresserad av att arbeta på en kommunikationsbyrå? Nu söker vi en Digital Account Manager som vill hjälpa våra nyckelkunder till en ny nivå, men också hitta nya kunder till oss. Du kommer att jobba nära vårt webbteam som består av 12 utvecklare med olika kompetenser. […]

Äntligen kom det formella beslutet! Västsveriges polisutbildning hamnar i Borås.

Stort grattis till blivande poliser, Borås stad och framförallt Högskolan i Borås som vi vet har jobbat hårt med att bli utsett lärosäte för utbildningen. Och grattis till teamet på Brainforest som jobbar med högskolan. Polisutbildningen ser vi som ett härligt och inspirerande tillskott, till en redan mycket spännande kund. Att få polisutbildningen till staden […]