Brainforest öppnar kontor i Göteborg

Att alltid vara öppna för att testa nya vägar är något som ligger i vårt DNA, och nu är det dags igen. Från och med den 1 oktober finns Brainforest även i Göteborg, där vi öppnar upp ett nytt kontor hos vår kund Senab. Vi tar oss därmed in på nya marker geografiskt, men även arbetsmässigt när vi nu sitter på plats hos kund och kan ta samarbetet till en ny nivå.

– Det är ett spännande steg som ger oss ännu större möjlighet att fokusera på co-working, när vi kommer närmre kunden på ett helt nytt sätt. För oss som strategisk kommunikationspartner känns det som ett naturligt steg, säger Peter Algebäck, vd på Brainforest.

– Vi delar gemensamma affärer med Senab som vi nu kan utveckla, men jag tror också att vi kan inspirera varandra på andra fronter. Även fast vi verkar inom olika branscher så jobbar både vi och Senab i grunden med branding. Skillnaden är att deras fokus ligger på rummets betydelse i branding.

Mikael Grundén, vd på Senab, håller med.

– Det känns som ett mycket spännande upplägg som genererar ny kunskap och många andra positiva synergier säger Mikael Grundén. Vi öppnar nu också upp möjligheten på fler av våra kontor från Malmö i söder till Luleå i norr!

Etableringen av det nya kontoret i Göteborg innebär också en möjlighet till ännu bättre samarbeten med andra kunder baserade i staden. Fyra personer från kontoret i Borås kommer nu att finnas på plats på det nya Göteborgskontoret.

– På sikt hoppas vi givetvis att den här etableringen ska leda till starkare samarbeten och nya affärer, men även till att vi blir ännu attraktivare som arbetsgivare.

Fakta om Brainforest
• Är en strategisk kommunikationspartner
• 30 medarbetare
• 50% av verksamheten är digital
• 23% är internationella uppdrag
• 34 miljoner i omsättning 2017

Kontaktperson Brainforest
Peter Algebäck, vd, 070-8591717 eller peter@brainforest.se

Kontaktperson Senab
Mikael Grundén, vd, 076-5335133 eller mikael.grunden@senab.com

Dela
Fler Nyheter

Vi söker två .NET-utvecklare

Älskar du att skräddarsy digitala lösningar, bygga IT-strukturer från grunden och vidareutveckla befintliga webblösningar? Vill du utveckla teknologiska lösningar för IT och systemutveckling? Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på en spännande kommunikationsbyrå fullproppad med framåtanda, energi och hög kompetens. Nu söker vi två lysande .net-utvecklare.   Vilka är vi? Först lite historia. Tidigare […]

Vi söker en Digital Account Manager

Har du ett starkt driv, känsla för webb och är intresserad av att arbeta på en kommunikationsbyrå? Nu söker vi en Digital Account Manager som vill hjälpa våra nyckelkunder till en ny nivå, men också hitta nya kunder till oss. Du kommer att jobba nära vårt webbteam som består av 12 utvecklare med olika kompetenser. […]