Brainforest öppnar kontor i Göteborg

Att alltid vara öppna för att testa nya vägar är något som ligger i vårt DNA, och nu är det dags igen. Från och med den 1 oktober finns Brainforest även i Göteborg, där vi öppnar upp ett nytt kontor hos vår kund Senab. Vi tar oss därmed in på nya marker geografiskt, men även arbetsmässigt när vi nu sitter på plats hos kund och kan ta samarbetet till en ny nivå.

– Det är ett spännande steg som ger oss ännu större möjlighet att fokusera på co-working, när vi kommer närmre kunden på ett helt nytt sätt. För oss som strategisk kommunikationspartner känns det som ett naturligt steg, säger Peter Algebäck, vd på Brainforest.

– Vi delar gemensamma affärer med Senab som vi nu kan utveckla, men jag tror också att vi kan inspirera varandra på andra fronter. Även fast vi verkar inom olika branscher så jobbar både vi och Senab i grunden med branding. Skillnaden är att deras fokus ligger på rummets betydelse i branding.

Mikael Grundén, vd på Senab, håller med.

– Det känns som ett mycket spännande upplägg som genererar ny kunskap och många andra positiva synergier säger Mikael Grundén. Vi öppnar nu också upp möjligheten på fler av våra kontor från Malmö i söder till Luleå i norr!

Etableringen av det nya kontoret i Göteborg innebär också en möjlighet till ännu bättre samarbeten med andra kunder baserade i staden. Fyra personer från kontoret i Borås kommer nu att finnas på plats på det nya Göteborgskontoret.

– På sikt hoppas vi givetvis att den här etableringen ska leda till starkare samarbeten och nya affärer, men även till att vi blir ännu attraktivare som arbetsgivare.

Fakta om Brainforest
• Är en strategisk kommunikationspartner
• 30 medarbetare
• 50% av verksamheten är digital
• 23% är internationella uppdrag
• 34 miljoner i omsättning 2017

Kontaktperson Brainforest
Peter Algebäck, vd, 070-8591717 eller peter@brainforest.se

Kontaktperson Senab
Mikael Grundén, vd, 076-5335133 eller mikael.grunden@senab.com

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]