Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken på att vara en viktig del av ett företag med höga ambitioner? Då är du perfekt för oss!

Du har förmågan att hantera flera uppdrag samtidigt, är stresstålig och strukturerad. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven och lösningsorienterad. Självklart har du en bred erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och digital försäljning.

I din roll som strategisk projektledare kommer du bland annat:

– Skapa, driva och samordna kampanjer.
– Tillsammans med dina kollegor skapa relevant kommunikation med utgångspunkt från kundernas behov, affär och omvärld.
– Agera bollplank till våra duktiga medarbetare och skapa god stämning omkring dig.
– Säkerställa att tidsramar och försäljningsmål nås genom väl genomförda kampanjer.

Vi ser gärna att du har:

– Relevant högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation.
– Erfarenhet av att entusiasmera och engagera dina kollegor.
– Arbetat med strategisk kommunikation.
– Erfarenhet av en liknande tjänst på en marknadsavdelning, inhouse- eller reklambyrå.

Vilka är Brainforest?

Tidigare hette vi Rekyl och var en snabbfotad produktionsbyrå. Under 18 månader la vi successivt till strategisk kompetens för både affärsutveckling, varumärkesutveckling och kommunikation. Och den 1 september 2016 blev vi Brainforest. Men självklart behöll vi det allra bästa från vårt eget DNA. Vi fortsätter att producera kommunikationen lika effektivt som tidigare. Idag är vi en strategisk kommunikationspartner som sammanför affärslogik och kommunikationsmagi.

Våra digitala avdelningar ligger i absolut framkant med utveckling av webbtjänster, mobila appar, film och foto. Vi producerar precis som tidigare kreativa printkampanjer med hög estetisk nivå. Och vi är högeffektiva. Få byråer kan ställa om sin produktion så snabbt som vi och ingen kan garantera 500 timmars koncentrerad kapacitet på ett dygn.

Vi arbetar bland annat med kunder som Blåkläder, KappAhl, Bonnierförlagen, First Camp, Boxon, Fiskars och Iittala och söker alltid efter fler utmanande uppdrag som kräver att vi levererar på toppnivå!

Kontor i Borås och Göteborg

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med start efter överenskommelse. Vi har kontor på Getängsvägen 28-30 i Borås samt på Fiskhamnsgatan 6C i Göteborg och välkomnar sökande från både Borås och Göteborg med omnejd.

Vill du bli en del av Brainforests framgång? Välkommen med din ansökan till vår vd Peter Algebäck. Mejla honom på peter@brainforest.se eller ring 070-859 17 17.

Dela
Fler Nyheter

Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér. Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid […]

Brainforest öppnar kontor i Göteborg

Att alltid vara öppna för att testa nya vägar är något som ligger i vårt DNA, och nu är det dags igen. Från och med den 1 oktober finns Brainforest även i Göteborg, där vi öppnar upp ett nytt kontor hos vår kund Senab. Vi tar oss därmed in på nya marker geografiskt, men även […]