Vi rekryterar ny vd!

Brainforests vd och delägare Peter Algebäck tar sig nu an en ny roll i bolaget. Som vd ersätts han av medarbetaren och den tidigare projektledaren Nathalie Dunér.

Nathalie Dunér har varit projektledare på Brainforest sedan 2015 och är ett välbekant ansikte för många av företagets kunder och samarbetspartners. Hon ser fram emot att ta vid och fortsätta leda den resa som Brainforest befinner sig på.
– Jag är jätteglad över att ha fått det här förtroendet. Det känns roligt att man vågar släppa fram någon internt, vilket jag tycker går väl i linje med hur bolaget bedrivs i stort – att man har tilltro till sina medarbetare och låter dem växa, utvecklas och nå sin fulla potential, säger Dunér.

Algebäck ser också tydliga vinster med att rekrytera vd internt.
– Jag tror det kommer ge oss många fördelar i och med att det inte handlar om en person som är ny i verksamheten. Hon känner redan till hur vi jobbar och har många bra idéer om hur vi kan utvecklas vidare, fortsätter Algebäck.

2016 uppgraderade byrån sin affärsinriktning och bytte namn från Rekyl till Brainforest. Nu är det dags att ta nästa kliv, där vd-skiftet utgör en viktig pusselbit – dels för att stärka den befintliga verksamheten och dels för att kunna växa, både i Borås och på andra orter.
Dunér tillträder sin nya roll i april 2019 i samband med avslutad föräldraledighet. Peter Algebäck kommer efter vd-skiftet att axla en ny roll, där han kommer jobba närmre företagets kunder samt jobba med nyetableringar i Sverige och utomlands.

Dela
Fler Nyheter

Strategisk projektledare sökes!

Har du erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete? Kanske från byråsidan eller i rollen som marknadschef? Vi söker efter en vass projektledare med digitala skills, printkunskap och stor vana från kampanjer. Är du dessutom en duktig kommunikatör som vill utveckla våra kundrelationer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och känner pirr i magen av tanken […]

Brainforest öppnar kontor i Göteborg

Att alltid vara öppna för att testa nya vägar är något som ligger i vårt DNA, och nu är det dags igen. Från och med den 1 oktober finns Brainforest även i Göteborg, där vi öppnar upp ett nytt kontor hos vår kund Senab. Vi tar oss därmed in på nya marker geografiskt, men även […]