Textile Fashion Center Webb

Uppdrag

Textile Fashion Centers vision är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Här skapas framtiden med stark inspiration av historien.

Textile Fashion Center ville under 2021 uppgradera uttrycket när besökare kommer in i centret digitalt. Det var viktigt att känna lust och hopp om framtiden samt få kunskap och inspiration om textil, mode och framtid. Vi fick i uppdrag att ta fram en budskapsplattform som sedan skulle spegla en ny webb samt vara underlag för uttrycket på eventet Textile Fashion Center Day 23 oktober 2021.

Lösning

Uppdraget inleddes med att en webbdesign togs fram utifrån definierade mål och målgrupper. Designen skulle vara clean med neutrala färger och tillåta att bilder poppar med färg. Vi såg över typsnitt, färger och bildmanér. Klädnypan var ett viktigt element som skulle få ta plats i designen.

Vi skapade en responsiv sajt som underlättar för kunden att själva producera och publicera sitt unika innehåll och där bilder och filmer skapar en visuellt tilltalande upplevelse.

Samtidigt som sajten togs även manéret för Textile Fashion Center Day form och det viktigaste var att hålla ihop sajten och eventet så besökarna skulle känna att platsen Textile Fashion Center fanns både live och på webben. I kampanjen för Textile Fashion Center Day 23 oktober 2021 tog vi fram allt i från loggan, annonser i tidningar, digitala annonser, enheter till sociala medier, digitala skärmar på stan, eurosize, skyltar till eventet osv.

Resultat

Resultatet blev en sajt som lyfter Textile Fashion Center som destinationsmål både live och på webben men även inspirerar till kunskap och hopp om framtiden. 

Eventet den 23 oktober blev lyckat och fanns både att se i centret men även livestreamat på den nya webbplatsen. 

Tillämpade arbetsområden

Digitala lösningar

  • Webbutveckling
Kommunikation

    Fler case

    Redo att samarbeta? Kontakta oss