Föreläsning Borås 21/11

Den 21 November är du välkommen på en inspirerande frukostföreläsning hos Brainforest i Borås med varumärkesstrategen Kenneth Qfvarnström. Vi får bland annat kika in i framtiden och upptäcka vilka mänskliga talanger alla måste börja trimma för att möta den nya konkurrensen, förstå världen, sikta mot månen och därefter bygga en raket som hela organisationen kan lyfta med. Du får också möjlighet att träffa andra företagare och knyta nya kontakter.

Kl. 07.30 böjar vi med frukostmingel, följt av en föreläsningen med Kenneth Qfvarnström på temat ”How To Become A Serial Skiller.”

Var? Armbågavägen 10, 506 30 Borås

När? Kl. 07.30 till cirka kl. 08:45 

Anmälan? Nedan! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.


Om
 Kenneth Qfvarnström

Kenneth Qfvarnström är affärsdesigner, varumärkesstrateg och Creative Director på kommunikationsbyrån Brainforest. Han har de senaste åren genomfört 100-tals fullskaliga varumärkeskoncept, kommunikationsstrategier och kreativa kampanjer och har gästföreläst vid amerikanska, tyska och svenska universitet.

Under föreläsningen ”How To Become A Serial Skiller” pratar han om vad som händer med företag och människor i samband med den digitala transformationen. Under en spännande resa i 180 får du ta del av flera konkreta tips på hur du ska innovera för att göra varumärket 1000% värdefullare för dina kunder och bli en Serial Skiller i din bransch.

Redo att samarbeta? Kontakta oss

  • Fiskhamnsgatan 6C
  • 402 42 Göteborg